1

Pranarôm Wetenschappelijke aromatherapie

Expert in de wetenschappelijke aromatherapie

Al meer dan 25 jaar biedt Pranarôm de beste etherische oliën aan voor gezondheid en welzijn. Pranarôm is de expert in de wetenschappelijke aromatherapie en ontwikkelt producten van de hoogste kwaliteit op basis van 100 % zuivere en natuurlijke etherische oliën. Elk product is het resultaat van diepgaand wetenschappelijk onderzoek en wordt streng gecontroleerd.

http://www.pranarom.com/nl/home

2

HerbalGem geconcentreerde gemmotherapie

De natuurlijke doeltreffendheid van de knoppen voor uw gezondheid

HerbalGem staat al 30 jaar garant voor geconcentreerde biologische gemmotherapie van de hoogste kwaliteit. Het laboratorium bevindt zich in het hart van de Belgische Ardennen en is pionier en expert in de gemmotherapie.  HerbalGem ontwikkelt, kweekt, oogst, produceert en verpakt met de grootste zorg de geconcentreerde knoppenmaceraten en complexen. De gemmotherapie is een tak van de fytotherapie die gebruik maakt van plantaardig embryonaal weefsel : knoppen en jonge scheuten van bomen en struiken. We kunnen spreken over een globale energetische cellulaire fytotherapie.

http://www.herbalgem.com/nl/home

Layer-19

Biofloral Bloesemelixirs

De natuur ten dienste van het leven

Biofloral biedt u de weldaden van de natuur en nodigt u uit om haar 100% biogecertificeerde producten voor het hele gezin te ontdekken. Biofloral is gesitueerd in de bergen van de Auvergne, in het hart van een puur en krachtige natuurgebied vol van energie dankzij de hoogte, de 300 miljoen jaar oude, graniethoudende bodem en haar vulkanische grond. Het laboratorium wijdt zich aan de artisanale productie van levende en natuurlijke biologische producten op basis van planten. Alle Biofloralproducten zijn biologisch met COSMEBIO-label of AB- of DEMETER-gecertificeerd.

http://www.biofloral.fr/