Afbeelding baby

PranaBB gamma: speciaal ontwikkeld voor een doeltreffend en veilig gebruik bij baby’s

0 comment

Essentiële oliën op mijn baby?

Essentiële oliën zijn heuse schatten voor de dagelijkse gezondheid. Het zijn uitermate geconcentreerde extracten van aromatische planten. Voorzichtigheid is dus geboden. Wanneer ze goed gekozen, laag gedoseerd en nauwkeurig geformuleerd zijn, zijn essentiële oliën een kostbare hulp voor baby’s gezondheid. Mama’s met gezond verstand bedanken moeder Natuur!

Aromatherapie + baby = GEVAAR?

Baby’s zijn fragiele wezentjes die we koste wat het kost moeten beschermen. Is het dan beter geen essentiële oliën voor hun gezondheid te gebruiken ? Nee, integendeel ! Sommige weldadige essentiële oliën voor het organisme zijn erg zacht en worden goed verdragen als ze goed worden gebruikt. We mogen onze allerkleinsten een meer natuurlijke gezondheid niet ontzeggen…

Alleen met een EXPERT!

Pranarôm is al meer dan 20 jaar hét deskundige laboratorium in aromatherapie. De apothekers en het wetenschappelijke team van Pranarôm kennen de essentiële oliën door en door. Elk product van Pranarôm is zorgvuldig geformuleerd om in alle veiligheid een doeltreffende en handige aromatische verzorging te bieden.

Voor een meer NATUURLIJKE gezondheid!

De moderne geneeskunde biedt ons een indrukwekkende waaier oplossingen om gezond te blijven. Maar de synthetische chemie heeft zo haar grenzen, en we willen graag een natuurlijker alternatief. Voor mama’s die het beste van de natuur willen inzetten voor de gezondheid en het welzijn van hun kind, bedacht Pranarôm PranaBB. Een gamma met 100% natuurlijke producten voor de allerkleinsten.

WELZIJN vóór alles!

De producten van het PranaBB-gamma zijn efficiënt maar ook heel aangenaam om te gebruiken. Dit danken ze aan de zachte aroma’s van de essentiële oliën en de toepassingsmethodes waarbij massage en verstuiving voorop staan.

PRANABB: nieuwe producten om te ontdekken

Luierwissel

 

BALSEM VOOR DE LUIERWISSEL TEGEN ROODHEID BIO

Beschermt, verzacht en ondersteunt het herstellend vermogen van de babyhuid. Onmisbaar in de toilettas van de baby.

Meer weten > PranaBB – Balsem voor de luierwissel tegen roodheid

Zoete amandel

 

ZOETE AMANDEL PLANTAARDIGE OLIE BIO

Plantaardige olie van eerste koude persing. Ideaal voor massage of om melkkorstjes los te maken.

Meer weten > PranaBB – Zoete amandelolie

Verstuiver

 

PILOU ULTRASONE VERSTUIVER

NIEUW:  Pilou Ultrasone verstuiver specifiek ontwikkeld voor de leefruimten van de baby.

Meer weten > Pilou ultrasone verstuiver

 

 

 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *